Knaek studentenkortingsapp

De Knaek-studentenkortingen zijn bedoeld voor alle studenten. Om te zorgen dat iedereen snel en eenvoudig over onze kortingen kan beschikken, gebruiken we de Knaek-app. Deze app is een digitale kortingspas die de houder recht geeft op alle kortingen die in erin vermeld staan. Ook de kortingen buiten je eigen studentenstad.

Om een korting te gebruiken hoef je hem slechts in de app op te zoeken en bij het afrekenen te tonen. Je bent wel verplicht om te bewijzen dat je student bent. Dat kan door je studenten- of collegekaart te tonen. 99% van de studentenkortingen in de Knaek-app zijn onbeperkt te gebruiken tot het einde van het collegejaar (t/m 31 juli). Maar als we benaderd worden voor een heel aantrekkelijke tijdelijke actie, zetten we die er natuurlijk ook in.

De Knaek-app is geschikt voor iOS en Android.

Activatiecode

Om de Knaek-app te kunnen gebruiken heb je een activatiecode of Knaek-ID nodig. Deze kun je vinden op elke fysieke Knaekpas of je ontvangt hem automatisch in je mailbox (service enkel voor leden). Alle activatiecodes zijn één collegejaar geldig. Na 31 juli begint het nieuwe collegejaar en heb je een nieuwe geldige activatiecode nodig.

Snel een Knaek-ID nodig? Als je hem via onze site bestelt, ontvang je hem direct in je mailbox.